Entertainment

KM zet noodgedwongen streep door uitverkochte tour vanwege arrestatie

foto: YouTube: Un4gettable Music
  1. Newschevron right
  2. KM zet noodgedwongen streep door uitverkochte tour vanwege arrestatie

Slecht nieuws voor fans van KM. De rapper moet noodgedwongen een streep zetten door zijn uitverkochte tourc, nadat hij afgelopen vrijdag werd gearresteerd. De rapper maakte dit vandaag middels een statement bekend op Instagram.

"Baal hier enorm van"

"Ik baal hier enorm van. Vooral omdat ik het gevoel heb dat ik jullie allemaal teleurstel. Ik heb keihard gewerkt aan deze solo tour en wilde hier iets heel bijzonders van maken", aldus KM. Het is onduidelijk waarvoor de rapper is opgepakt. In zijn statement zegt KM alleen dat hij is aangehouden "in verband met een oude zaak". Ook is hij inmiddels in hoger beroep gegaan.

Fans die een ticket hebben gekocht voor één van zijn shows hoeven niet te vrezen dat ze hun geld kwijt zijn. De tickets blijven namelijk nog geldig voor de nieuwe datum. Ook kunnen kopers hun geld terugkrijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet stil gezeten

KM eindigt zijn statement met het nieuws dat hij niet stil heeft gezeten op muzikaal gebied. Zo deelt hij in dezelfde post ook een snippet van een onuitgebrachte track. De solocarrière van de rapper van SFB zit de afgelopen jaren enorm in de lift. Zo dropte hij succesvolle singles zoals Sliden, Location en Nog Steeds. Ook leverde hij gastbijdrages op hits, zoals Bikini van Broederliefde, Darling van Kevin en Baddie van $hirak.

Ster advertentie
Ster advertentie