Naar homepage
Entertainment

DaBaby vrijgelaten uit de gevangenis

foto: YouTube: TMZ.com
  1. Newschevron right
  2. DaBaby vrijgelaten uit de gevangenis

Rapper DaBaby is vandaag op borgtocht vrijgelaten uit de Miami-Dade County-gevangenis in Miami. De rapper die dit jaar op het WOO HAH! Festival staat, kon na betaling van 1500 dollar de deur uit wandelen. Dat betekent overigens nog niet dat hij vrijgesproken is. Het onderzoek naar de rapper wordt voortgezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweldpleging

DaBaby zat vast omdat hij afgelopen donderdag een concertorganisator zou hebben geslagen. Volgens TMZ wilde rapper 30.000 dollar voor een concert en kreeg hij uiteindelijk maar 20.000 dollar. Daarom zou DaBaby de man geslagen en beroofd hebben van 80 dollar, een creditcard en een mobiele telefoon. DaBaby werd aangeklaagd voor geweldpleging, maar niet voor het beroven van de man.

Vliegveld

Uiteindelijk bleef DaBaby langer dan verwacht vastzitten in de gevangenis, omdat hij in Dallas gezocht zou worden wegens betrokkenheid bij een ander geweldsdelict dat eerder dit jaar plaatsvond. Hij zou een man die bij een eetkraampje op het Forth Worth-vliegveld van Dallas werkt, hebben aangevallen. Het gekke is echter dat de aanklacht door de politie is ingetrokken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DaBaby en de politie

Het is niet voor het eerst dat DaBaby achter de tralies zit. Hij werd eind december nog gearresteerd in North Carolina wegens wietbezit. Begin 2019 was een tikkeltje heftiger, want daarbij werd hij opgepakt wegens een ruzie in een supermarkt waarbij een man werd doodgeschoten. De rapper bleef echter ontkennen dat hij de dader is.

Ster advertentie
Ster advertentie