Entertainment

Exclusieve beelden en dikke studiosessies in nieuwe docu DJ Khaled

foto: YouTube: DJ Khaled
  1. Newschevron right
  2. Exclusieve beelden en dikke studiosessies in nieuwe docu DJ Khaled

Ben je benieuwd naar de inspiratie achter DJ Khaleds tracks?Of naar wat voor champagne hij samen met Jay-Z drinkt? Dan heb je geluk: vandaag heeft dj Khaled namelijk zijn nieuwe docu uitgebracht: Father Of Asahd, The Experience.

The making of

In de docu geeft de producer en dj je een kijkje achter de schermen bij het proces van zijn album Father Of Asahd dat eerder dit jaar uitkwam. In de één uur durende docu zie je hoe tracks als You Stay en Wish Wish tot stand komen met behulp van een rijtje grote artiesten. Zo word je meegenomen naar harde studiosessies met onder anderen Meek Mill, Chance the Rapper en J. Cole en hangt de producer met Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence. En het zou DJ Khaled natuurlijk niet zijn als er geen verwijzingen inzitten naar zijn zoontje Asahd, naar wie het album vernoemd is.

Father Of Asahd
Father Of Asahd behaalde een nummer één-positie in de Top R&B/Hip-Hop Albums Chart. Op zijn elfde album hoor je, naast de hierboven genoemde rappers, ook grote namen als Post Malone, Travis Scott en Jay Z.

Ster advertentie
Ster advertentie