Entertainment

Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

foto: YouTube: Cardi B
  1. Newschevron right
  2. Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

De sexy videoclip die Cardi B en Megan Thee Stallion uitbrachten voor WAP heeft veel stof doen opwaaien. In de beelden duiken veel beroemde vrouwen op, maar de verschijning van Kylie Jenner is voor bijna 60.000 mensen blijkbaar een probleem. Zij zijn daarom een petitie gestart om haar uit de videoclip te krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Respectloze Kylie

In de WAP-video zijn mensen uit verschillende culturen te zien. Kylie Jenner gedraagt zich volgens de petitiemakers juist respectloos tegenover de multiculturele samenleving en zou daarom die plek van twintig seconden onwaardig zijn in de clip. Ook wordt haar verweten dat ze Megan heeft laten vallen nadat ze in haar voet geschoten werd. Zo schrijft een fan: "Ontvolgde zij Megan niet nadat ze twee keer geraakt was in haar voet?"

Cultuurgier

De petitie waarin wordt opgeroepen om Kylie uit de WAP-video te halen, is inmiddels door 58.000 mensen ondertekend en de reacties zeggen genoeg: "Ik genoot van mijn dagelijkse kopje bruine vrouwen, totdat die cultuurdief en kolonisator opdook en ik morste. Bedankt", schrijft ene Aaliyah. "Ze is een cultuurgier die niet weet hoe haar eigen huidskleur eruitziet. Weg met de cultuurgieren." Megan en Cardi hebben nog niet gereageerd.

Ster advertentie
Ster advertentie