Entertainment

Kodak Black onder vuur na move richting vriendin van overleden Nipsey Hussle

foto: YouTube: Daytime Tea Time
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black onder vuur na move richting vriendin van overleden Nipsey Hussle

Kodak Black is de asshole aan het uithangen. De rapper was de overleden Nipsey Hussle namelijk aan het disrespecten. Kodak vertelde live op Instagram dat hij Nipsey's vriendin Lauren Londen wel zag zitten en dat ze bij hem mocht komen uithuilen. "Ik geef haar een jaar. Ze heeft misschien een heel jaar nodig om te huilen en shit. Ik probeer nu niks bij haar, maar ik wil haar wel laten weten dat als ze wil uithuilen, ze me dan kan bellen."

disrespect

Aangezien het slechts een week geleden is dat de 33-jarige Nipsey werd doodgeschoten voor zijn kledingzaak in Los Angeles, wekt de actie van Kodak heel veel verontwaardiging en boze reacties op bij bijvoorbeeld T.I., Game en Tank. De radiozender Power 106 wil zijn muziek zelfs niet meer draaien.

"Dit is voor Kodak Black en iedere andere sufferd die Nipsey's naam, legacy en familie disrespect: haal het niet in je hoofd om zijn naam nog een keer te noemen! Hetzelfde geldt voor het noemen van de naam van zijn vriendin! Wat de fuck is het probleem van de jongere generatie, respectloze n*ggas! Jullie zijn fucked up in jullie hoofd! Stop met het disrespecten van m'n n*gga! Deze shit is voor real. M'n n*gga is doodgegaan op de fucking straat, terwijl hij altijd goede dingen deed!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie