Entertainment

Ariana Grande is getrouwd

foto: Instagram: Ariana Grande
  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande is getrouwd

Ariana Grande is in het huwelijksbootje gestapt. Dat meldt People Magazine. De 27-jarige zangeres heeft haar jawoord gegeven aan de 25-jarige Dalton Gomez.

Intiem

Volgens People Magazine was het geen grote bruiloft met honderden mensen, maar hebben Ariana en Dalton het heel klein en intiem gehouden. Zo zouden er minder dan twintig mensen bij de ceremonie aanwezig zijn geweest. De bruiloft werd gehouden bij het koppel thuis in Montecito, Californië. "De kamer was gevuld met liefde. Het koppel en beide families konden niet gelukkiger zijn", vertelt een woordvoerder van de artiest.

Verloving

Ariana begon in januari 2020 te daten met Dalton, die in het dagelijks leven makelaar is. De twee werden al snel closer nadat ze samen in quarantaine gingen tijdens de coronapandemie. De twee hebben hun relatie grotendeels uit de spotlights weten te houden. In mei maakten ze bekend een relatie te hebben toen ze samen in Ariana Grandes en Justin Biebers videoclip Stuck With U verschenen.

In december maakte de zangeres bekend verloofd te zijn met Dalton. Ze posten toen een foto van haar ring met daarbij de tekst: "Forever n then some".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie