Entertainment

Lil Uzi Vert gaf zijn vriendin 30.000 dollar tijdens eerste date

foto: Kathy Hutchins (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Lil Uzi Vert gaf zijn vriendin 30.000 dollar tijdens eerste date

Dat Lil Uzi Vert graag met geld smijt, liet hij al merken door een diamant van 24 miljoen dollar op zijn voorhoofd te plaatsen. Maar ook voor zijn vriendin JT geeft hij het nodige uit en dat al sinds hun eerste date. Nope, geen klassiek bioscoopbezoekje, maar meteen 30.000 dollar cadeau!

30.000 dollar en toch boos

JT, die deel is van het hiphopduo City Girls, vertelt in het programma Respectfully Justin over haar eerste date met de rapper. Die vond plaats net nadat JT vrijkwam uit de gevangenis vanwege identiteitsfraude. "Toen ik mijn man leerde kennen, zat ik nog in een rehabilitatiecentrum. Hij bezocht me daar met een tas vol geld. Ik had een kleine Chanel-tas en hij zei: 'Pak zoveel als je kunt.'" JT baalde uiteindelijk dat ze maar een klein tasje had. "Er paste maar 30.000 dollar in en ik was zo boos."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snel afronden

Omdat JT op tijd terug moest zijn in het rehabilitatiecentrum, moesten de twee tortelduifjes hun date snel afronden. Toch kregen ze het voor elkaar om nog te shoppen en wat te eten. "Hij bracht me naar een Louis Vuitton-winkel en daarna zijn we nog snel gaan eten bij Taco Bell." Damn, dat is nog eens een first date!

'De ware'

Lil Uzi Vert verklaarde in maart van dit jaar zijn liefde aan JT. Dat deed hij op Twitter middels een tweet waarin stond: "JT is de ware".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie