Naar homepage
Entertainment

Met deze app kun je een shoutout van Snoop Dogg kopen

bron: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Met deze app kun je een shoutout van Snoop Dogg kopen

Heb je altijd al een persoonlijke shoutout gewild van je favoriete superster? Dat kan tegenwoordig met de app Cameo. In Nederland hadden we natuurlijk al de persoonlijke filmpjes van Rapper Sjors, maar deze app doet er een schepje bovenop. In de app kun je persoonlijke videoboodschappen bestellen van onder andere Snoop Dogg, Charlie Sheen en Caitlyn Jenner. Van wie zou jij graag een felicitatie ontvangen?

“Ik regel jouw zaken voor je”

In de bovenstaande video legt rapper Ice-T uit hoe het werkt; Je zoekt jouw favoriete superster uit op de app, schrijft vervolgens de boodschap die je uitgesproken wilt hebben, je betaalt en dan is het een kwestie van wachten. Of je nou een verjaardagsboodschap wilt sturen, of je aartsvijand wil vertellen hoe je nou echt over hem denkt, het kan allemaal in de app. Ice-T spreekt uit ‘wat het ook is, ik regel jouw zaken voor je.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitverkocht

Sommige van de beschikbare celebrities zijn heel erg populair. Allemansvriend Snoop Dogg bijvoorbeeld, hij is tijdelijk niet meer beschikbaar, maar je kunt alvast een alarm aanzetten wanneer dat verandert. Voor een korte boodschap van Snoop leg je wel 750 dollar neer, dus je moet er wel wat voor over hebben. Ook Charlie Sheen is erg populair, voor 550 dollar heb je een erg uitgebreide boodschap van de beste man. Dankzij de app heeft de controversiële auteur toch nog een mogelijkheid zijn carrière een boost te geven.

Ster advertentie
Ster advertentie