Entertainment

Chance the Rapper getrouwd met jeugdliefde Kirsten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chance the Rapper getrouwd met jeugdliefde Kirsten

Chance the Rapper is dit weekend getrouwd met zijn jeugdliefde Kirsten Corley. De twee gaan way back: ze leerden elkaar kennen toen ze negen jaar oud waren! Vijf jaar geleden kregen ze een relatie en samen hebben ze een dochtertje van drie: Kensli.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ceremonie

Op foto's die langzamerhand op het internet verschijnen, is te zien dat het een bescheiden, maar mooie trouwceremonie was met zo'n 150 gasten. Onder andere Kim Kardashian, Kanye West en Dave Chappelle waren aanwezig.

VERLOVING

De artiest vroeg zijn grote liefde vorig jaar juli op een simpele, maar romantische manier ten huwelijk. "Wil je me een man maken door mijn vrouw te worden?", vroeg hij terwijl hij, omringd door een aantal naasten, neerknielde in het gras.

Eerste ontmoeting

Hoewel de 25-jarige Chancelor, zoals Chance the Rapper echt heet, en Kirsten nog niet heel lang een officiƫle relatie hebben, kennen de twee elkaar al behoorlijk lang. Op Twitter plaatste Chance vlak voor de bruiloft het verhaal over hun eerste ontmoeting. Op een schattige manier beschrijft hij het moment dat hij voor het eerst in haar ogen keek en meteen wist dat zij later zijn vrouw zou worden.

"Zestien jaar later gaat het gebeuren. Dit weekend is het zover op mijn bruiloft. Ik ga dansen met mijn vrouw, want dit is mijn lot."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie