STER Advertentie
STER Advertentie

Peter R. de Vries gaat los in RTL Boulevard: "Jij zit bullshit te verkondigen!"

Peter R. de Vries gaat los in RTL Boulevard: "Jij zit bullshit te verkondigen!"
YouTube: RTL Entertainment

Zaterdag 4 mei 2019 - 13:58 uur

|

Door:

Kavita

Peter R. de Vries ging helemaal los tijdens een live-uitzending van RTL Boulevard. Gisteravond werden zowel het faillissement van Olcay Gulsens kledingmerk SuperTrash als haar overstap van RTL naar Talpa besproken. In het gesprek over haar failliete SuperTrash, waar ze zelf niet bij was, werd onder andere uitgegaan van vier anonieme bronnen. En toen sprong Peter voor haar in de bres.

"Jij zit hier gewoon bullshit te verkondigen!" 

geen zin

Hoewel Olcay tot voor kort werkte voor RTL Boulevard, had ze niet de behoefte om hier zelf commentaar op te geven. En Peter begreep wel waarom. "Op het moment dat je met anonieme bronnen wordt geconfronteerd, dan heb je daar geen zin in." 

betrapt!

De journalist die het onderwerp over Olcay besprak, Mark Koster, werd flink op zijn plek gezet. Zo betrapte Peter hem zelfs op een leugen. Mark gaf aan dat hij een curator - die houdt (financieel) overzicht op een bedrijf dat ten onder gaat en regelt de afwikkeling - gesproken had, maar dat was niet helemaal waar...

"De curator gaat onderzoek doen naar het faillissement. Als blijkt dat degene die kennis heeft van aanstaand faillissement - wat ze heeft -  uitgaves doet, zoals een privébesteding van 18.000 euro en een schuld van 90.000 euro weggooit, vlak voor je faillissement..." De journalist kon zijn zin niet eens afmaken en werd onderbroken door Peter. "Heb jij de curator gesproken? Nee, die heb jij niet gesproken." Waarop Mark antwoordde dat hij hem wel had gesproken. Maar na intensief doorvragen bleek dat Mark de curator slechts had proberen te bellen en dus helemaal niet aan de telefoon heeft gehad. 

"De belangrijkste man in dit verhaal hebben jullie totaal niet gesproken!" 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"