Entertainment

Trailer nieuwe Marvel film Black Widow roept heel wat vragen op

foto: YouTube: Marvel Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Trailer nieuwe Marvel film Black Widow roept heel wat vragen op

Alle Marvel-fans opgelet, er komt weer een nieuwe film aan. De tweeëntwintigste film in de Marvel reeks gaat over Black Widow, het karakter dat gespeeld wordt door Scarlett Johansson. In de trailer is te zien hoe de Black Widow terugkijkt hoe zij een Avenger werd. In een spionage sfeer die aan James Bond doet denken zien we hoe zij op de vlucht slaat na de gebeurtenissen in de film Captain America: Civil War.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Natasha Romanoff keert terug

De superspion Natasha Romanoff, ook wel bekend als de Black Widow keert terug in een solofilm, die zich zou afspelen tussen de gebeurtenissen in Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War.

--- SPOILER ALERT ---

Degene die de laatste film van de Marvel-reeks hebben gezien, weten dat het karakter van Scarlett Johansson is overleden. De superfans van Marvel konden alleen niet geloven dat de Black Widow is overleden en vermoeden dat zij nog leeft. Dat zou kunnen betekenen dat het verhaal een andere wending krijgt dan men zou denken.

Cast

Uiteraard speelt Scarlett Johansson de hoofdrol in de film, zij speelde eerder al in meerdere Marvel films. Naast Johansson zien we ook Stranger-Things superster David Harbour als ‘The Red Guardian’ en Florence Pugh als zuster figuur van Romanoff, Yelena Belova. De Nederlandse reus Olivier Richters is ook opgetrommeld als acteur, maar nog onduidelijk is wat zijn rol zal zijn in de film. De film komt mei volgend jaar uit, tot dan moeten we het doen met deze trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie