Entertainment

Kylie Jenner zingt 'Rise and Shine' met Justin Bieber en mensen worden wild

foto: Instagram: kyliesnapchat
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner zingt 'Rise and Shine' met Justin Bieber en mensen worden wild

Als internet- en social media-gebruiker kan Kylie Jenners Rise and Shine je niet ontgaan zijn. Kylie zong dit een tijdje geleden tegen een al wakkere Stormi en binnen no time stond het internet vol met memes. Afgelopen weekend is dit stukje 'cultuur' tot een hoogtepunt gekomen: Kylie zong de drie legendarische woorden live met Justin Bieber.

Kylie en Bieber

Kylie was samen met Kriss Jenner op een liefdadigheidsevenement van Justin en zijn vrouw Hailey. Bieber zong daar live akoestische versies zijn grote hits Never Say Never, Love Yourself en Baby, maar het hardste gejuich kwam toch echt na de korte performance van Kylie. Ook Jaden Smith was duidelijk enthousiast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Ehh... watte?

Mocht je nog steeds niet snappen wat er aan de hand is: Kylie postte in oktober een video op YouTube waarin ze een rondleiding geeft op het Kylie Cosmetics-hoofdkantoor. Op het einde van het filmpje gaat ze dochtertje Stormi 'wakker maken' in haar speelkamer. Zodra ze de kamer binnenstapt, zingt ze - tot grote hilariteit van veel mensen - 'riiiiise and shine'.

Meme

Voor Twitter was er niet meer nodig: het korte fragment werd omgedoopt tot een viral meme. Er verschenen remixes online en zelfs Ariana Grande wilde de boel coveren. Nu Kylie het samen met nota bene Biebs nog een keer liet horen, kunnen veel Twitteraars hun geluk niet op. "Dit is de beste video van het jaar!" Als je kleinkinderen later vragen hoe 2019 eruitzag, tja, dan is dit je antwoord.

Ster advertentie
Ster advertentie