Naar homepage
Entertainment

Kanye geeft Kim hologram van haar overleden vader cadeau

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye geeft Kim hologram van haar overleden vader cadeau

Wat geef je een vrouw die alles al heeft? Dat is iets wat Kanye West zich waarschijnlijk elk jaar afvraagt. Toch heeft hij zichzelf weer overtroffen met een bijzonder cadeau voor Kims veertigste verjaardag. Hij verraste zijn vrouw namelijk met een hologram van haar overleden vader. "Kanye heeft me het meest attente cadeau van m'n leven gegeven. Een bijzondere verrassing uit de hemel: een hologram van mijn vader. Het is zo levensecht! We hebben het keer op keer vol emotie bekeken", aldus Kim op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot leven gewekt

Kims vader, Robert Kardashian, overleed in 2003 op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van slokdarmkanker. Volgens bronnen van TMZ zou Kanye twee maanden lang oude video's van Robert hebben bestudeerd om hem door middel van het hologram 'weer tot leven te wekken'. "Ik kan niet beschrijven hoeveel het betekent om dit te ervaren samen met mijn zussen, broer, moeder en dierbare vrienden", schrijft Kim op Twitter. "Dankjewel Kanye voor deze herinnering die ik voor m'n hele leven bij me zal dragen."

'Getrouwd met de meest geniale man'

Het hologram vertelt Kim vooral hoe trots hij op haar is, maar natuurlijk kon Kanye het niet laten om zichzelf doormiddel van zijn schoonvader nog even een complimentje te geven. "Je bent getrouwd met de meest geniale man in de hele wereld: Kanye West", klinkt het in de video. Ye staat trouwens bekend om zijn bijzondere cadeaus. Zo gaf hij Kim eerder ook al eens aandelen in Netflix, Amazon en Disney cadeau en vorig jaar stortte hij in haar naam 1 miljoen dollar aan goede doelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Kim Kardashian kreeg eerder deze week behoorlijk wat kritiek op haar uitbundige verjaardagsfeestje. Ze vloog haar meest dierbare vrienden en familieleden namelijk naar een geheim privé-eiland om "even te doen alsof alles weer normaal was" en deed daar uitgebreid verslag van. Dat konden veel mensen niet waarderen. “Ben je zo ongevoelig dat je je niet realiseert dat dit niet is wat de meeste mensen willen horen tijdens de ergste coronagolf tot nu toe? Mensen gaan naar voedselbanken, niet naar privé-eilanden", klonk het op Twitter.

Ook Kanye's cadeau kan op kritiek rekenen. "Kim Kardashian krijgt een hologram van haar dode vader terwijl miljoenen Amerikanen niet eens afscheid kunnen nemen van hun ouders of naar hun uitvaart kunnen gaan dankzij Covid. Confronterend", schrijft iemand.

Ster advertentie
Ster advertentie