Entertainment

Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album

  1. Newschevron right
  2. Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album

Andy van der Meijde probeerde Boef al vier jaar in zijn auto te krijgen en het is hem in 2020 eindelijk gelukt! In aanloop naar de release van het nieuwe Boef-album Allemaal een Droom haalde hij de rapper op bij zijn immense villa. Het werd een diepgaand gesprek terwijl de twee achtervolgd werden door fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Selma Omari

In een veertig minuten durend interview vertelt Boef uitgebreid aan Andy over het succes, een toekomst zonder muziek en zijn relatie met Selma Omari. Over dat laatste is hij kort: "Soms loopt een relatie op de klippen, omdat bepaalde dingen gebeuren en je uit elkaar groeit. Ik denk dat het achteraf voor iedereen beter is geweest. Ik ben nog niet oud, dus het komt allemaal wel. Eerst muziek maken en knallen."

Allemaal een Droom

Het nieuwe album van Boef - Allemaal een Droom - verschijnt aanstaande vrijdag. Een paar tunes zoals Nooit Thuis, Treinstation en Tout est Bon ken je al, maar er is meer! Zoals een samenwerking met Tory Lanez en Ronnie Flex, en tunes met Dopebwoy, Emms, Jonna Fraser en Bilal Wahib. Boef kijkt al uit naar de release: "Ik weet zeker dat ze het leuk gaan vinden. Het is een album. Er staan zestien tracks op, maar misschien doen we er wel iets achteraan."

Ster advertentie
Ster advertentie