Entertainment

Huis Temptation Island-ster Rodanya afgebrand: "Grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden"

foto: Instagram: Rodanya Kelsey
  1. Newschevron right
  2. Huis Temptation Island-ster Rodanya afgebrand: "Grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden"

Het huis van Rodanya Kelsey is vannacht compleet afgebrand. Dat deelt ze op Instagram. De Temptation Island-ster, die op dit moment in verwachting is, weet nog niet hoe de brand is ontstaan: "Dat dit ons zou overkomen, had ik nooit verwacht."

foto: Go Fund Me

De woning van Rodanya is volledig onbewoonbaar verklaard.

Nachtmerrie

"Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden", schrijft Rodanya in een Insta Story. Ze vertelt dat de brand is ontstaan op het balkon en vanuit daar naar binnen is geslagen. Op de foto's die ze deelt is de enorme schade te zien. "Het is echt heel heftig. Hoe kan je gaan van 'alles hebben wat je wilt' naar 'alles letterlijk kwijt zijn'."

Op dit moment is Rodanya druk bezig om alles te verwerken. "Maar verder zijn we in ieder geval heel erg dankbaar dat we gezond het huis uit zijn en nog leven, want het had veel erger kunnen aflopen."

Onbewoonbaar

Omdat het huis onbewoonbaar is, is Rodanya met spoed op zoek naar een nieuwe woning in de buurt van Arnhem. "Dit is supermoeilijk te vinden nu, mochten jullie wat weten, let us now!" Omdat het er nu op lijkt dat Rodanya alles - van het renoveren tot een nieuwe inboedel - uit eigen zak moet betalen, zijn haar vriendinnen een inzamelingsactie gestart.

Zwanger

Rodanya is op dit moment in verwachting van een tweeling. De realityster heeft al twee kindjes met haar ex Morgan: hun tweejarige zoon Levay en dochter Feyla, die zeven maanden oud is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie