Entertainment

Broer Mac Miller deelt emotioneel bericht

foto: Instagram: Millermccormick
  1. Newschevron right
  2. Broer Mac Miller deelt emotioneel bericht

Mac Miller zou gisteren 28 jaar zijn geworden. Veel van zijn fans en celebrity-friends plaatsten voor zijn verjaardag felicitaties en lieve berichten online. Zo ook zijn broer: in een emotionele post omschrijft Miller hoeveel hij zijn broertje mist. Ook hoopt hij dat ze daarboven 'een goed feestje weten te geven'.

'Ik wou dat je echt hier was'

"Bij je raam zitten in het ziekenhuis na je geboorte is een goede eerste herinnering. Mama's verpleegster bracht pudding. Man, ik ben zo trots op je. En ik mis je. Ik ben boos dat we niet op een veranda gaan zitten en gaan praten over kaalheid en baby's. Misschien is daar ergens nog een versie van. Moeilijk om los te laten. Wou dat je echt hier was. Ik wed dat zij een goed feestje geven. Je bent de beste, hoop dat je het weet. Grappig, vriendelijk, rommelig. Oude tedere wijsheid. Hou van je, ik hou van je. Grote stinkende berenknuffel."

Circles

Mac Miller overleed op 7 september 2018 aan een drugsoverdosis. Hiervoor zijn later drie dealers opgepakt. Toch blijft zijn legacy voortleven: afgelopen vrijdag verscheen namelijk zijn album Circles, dat afgemaakt is door producer en goede vriend Jon Brion.

Posts for Mac

Niet alleen Miller mist zijn broer. Ex-vriendin Ariana Grande deelde een filmpje van de rapper en zijn hond Myron, terwijl Mac op de keyboard speelt. Andere celebs, waaronder Juicy J en Kehlani, lieten ook zien dat ze aan de rapper dachten op zijn verjaardag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie