Entertainment

Cardi B onthult of net worth op internet klopt: "Ik verdien heel veel geld"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B onthult of net worth op internet klopt: "Ik verdien heel veel geld"

We hebben allemaal wel eens gezocht naar het vermogen van een artiest op Google. Vaak blijkt dit echter een stuk lager of hoger ingeschat dan waar is. Dat blijkt ook het geval te zijn bij Cardi B, die exclusief met Complex deelde dat haar net worth veel hoger is dan we denken.

Net worth Cardi B

Tijdens een interview met Cardi B vroeg presentator Speedy Morman naar haar net worth. Op Google staat namelijk dat Cardi een vermogen van $80 miljoen bezit, maar volgens de rapper is dat bedrag veel te laag. Zo reageert ze lachend op de vraag of dit vermogen wel klopt: "Ik verdien heel veel geld". Eerder vertelde de rapper ook dat ze een van de best verkopende artiesten van deze generatie is, maar dat ze er niet van houdt om daarover op te scheppen. "Die b*tches weten dat wel".

Veel meer dan op Google

"Ik heb al meer dan 80 miljoen gemaakt. Ik verdien echt heel, heel, heel, heel veel geld", legt de rapper uit. Ze vertelt ook dat het meeste van haar geld naar rekeningen gaat, omdat ze haar familie ondersteunt. "Ik zorg niet voor ze, maar ik ondersteun ze wel veel. Mijn familie, mijn vrienden, iedereen."

Bekijk hieronder het interview van Cardi B bij 360 with Speedy

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Binnenkort wordt het vermogen van Cardi B mogelijk nog meer gespekt. De rapper brengt namelijk een nieuw album uit. Wanneer we de opvolger van haar debuutalbum Invasion of Privacy, dat alweer zes jaar geleden uitkwam, precies kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie