Entertainment

Rick Ross onthult waarom hij verdween tijdens interview: "Ik was echt stoned"

foto: The 85 South Comedy Show
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross onthult waarom hij verdween tijdens interview: "Ik was echt stoned"

Rick Ross had eind vorig jaar even een viral-momentje te pakken toen hij tijdens een interview met de mannen van de 85 South Comedy Show naar het toilet ging om vervolgens niet meer terug te keren. Hoewel iemand tijdens de show zei dat Ross een vlucht moest pakken, onthult de rapper in een nieuw interview met The Breakfast Club de werkelijke reden waarom hij uit het niets verdween tijdens de 85 South Comedy Show.

"Even naar de wc"

Ross was in december te gast bij de comedyshow, die gehost wordt door DC Young Fly, Karlous Miller en Chico Bean. Na iets meer dan een half uur zegt Rick Ross: "Ik ga even naar de wc en dan trek ik ook meteen deze jas uit." Niet veel later bleek de rapper verdwenen te zijn. De hosts van de show waren overduidelijk verbijsterd toen een vrouw achter de schermen vertelde dat Rozay een vlucht moest pakken. "Hoezo verdwijnt hij zo? We hebben niet eens gedag gezegd", lachte DC Young Fly vervolgens. De actie van de rapper zorgde voor grappige memes en comments op Twitter en leverde zelfs de #LeaveLikeRossChallenge op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontzettend stoned

In een interview met The Breakfast Club, waarbij hij gelukkig niet naar de wc hoefde, vertelt Rick Ross dat zijn verdwijning vooral te maken had met het feit dat hij ontzettend stoned was geworden tijdens de comedyshow. "Ik was echt stoned en ik was helemaal in m'n zone. Wanneer dat gebeurt en ik toevallig een belletje krijg om geld te verdienen dan probeer ik zo sneaky mogelijk weg te komen. Ik besefte het niet eens. Ik ging naar de wc, zat aan de telefoon en rookte tegelijk. Ik ging naar buiten en ging gewoon weg." Ondanks dat hij wegging zonder afscheid te nemen, zegt de rapper dat hij heeft genoten van het interview en dat de hosts van de show zijn matties zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie