Entertainment

Keke Palmer wil omgangsverbod voor vader van kind na mishandeling

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Keke Palmer wil omgangsverbod voor vader van kind na mishandeling

Het is al langer duidelijk dat Keke Palmer en haar ex-vriend Darius Jackson niet samen door één deur kunnen. De actrice heeft zelfs een omgangsverbod aangevraagd tegen de vader van haar acht maanden oude zoontje. Dat doet Palmer nadat ze meermaals door hem zou zijn mishandeld.

Fysiek en emotioneel geweld

Entertainmentwebsite US Weekly zegt gerechtelijke documenten te hebben ingezien waarin Palmer om een omgangsverbod vraagt en de volledige voogdij over haar zoontje. De dertigjarige actrice claimt beveiligingsbeelden te hebben van een incident op 5 november waarbij Jackson bij haar inbrak om haar vervolgens te bedreigen en te mishandelen. Ook zou hij haar telefoon hebben gestolen toen ze de politie wilde bellen. Verder zegt Palmer dat ze gedurende hun tweejarige relatie meermaals het slachtoffer is geweest van fysiek en emotioneel geweld. Volgens haar gebeurde dit zelfs waar hun zoontje bij was.

Ongepaste outfit

Halverwege augustus kreeg Jackson een hoop kritiek over zich heen nadat hij zich op X negatief uitliet over een outfit die Keke Palmer droeg naar een Usher-concert. Volgens hem zou de doorzichtige outfit ongepast zijn voor een moeder. Palmer reageerde vervolgens publiekelijk op zijn uitlatingen door de hoofdrol te spelen in een nieuwe clip van Usher.

Na maanden van geruchten over haar relatiestatus maakte Palmer vorige maand bekend dat zij en Jackson voorgoed uit elkaar zijn.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie