Entertainment

Khloé Kardashian doet er alles aan om onbewerkte bikinifoto offline te halen

foto: Instagram: @khloekardashianfoto: Instagram: @khloekardashian
  1. Newschevron right
  2. Khloé Kardashian doet er alles aan om onbewerkte bikinifoto offline te halen

Khloé Kardashian kreeg woensdag de schrik van haar leven toen een bikinifoto van haar ongewild op Instagram werd gepost. Die had een van haar assistenten per ongeluk gedeeld. De realityster doet er nu alles aan om de foto offline te halen en legt in een statement uit waarom.

Besloten familiebijeenkomst

"De foto van Khloé werd genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en werd per ongeluk, zonder toestemming, op social media gepost door haar assistent", legt een woordvoerder van de familie uit aan Page Six. "Khloé ziet er prachtig uit, maar als eigenaar van de rechten heeft ze alle recht om te besluiten dat deze foto, die niet bedoeld was voor publicatie, offline te laten halen."

Struggle met lichaamsbeeld

Op Instagram laat Khloé middels een statement weten waarom ze de foto op haar Instagram verwijderde en overal offline probeert te halen. Daarbij deelt ze video's en een foto die naar eigen zeggen onbewerkt zijn. "De foto die deze week werd gepost is prachtig", begint Khloé, waarna ze uitlegt dat ze al haar hele leven heeft gestruggled met haar lichaamsbeeld. "Wanneer iemand dan een niet zo charmante foto van je post, waarop je lichaam niet weergegeven wordt zoals het is, terwijl je hard voor dat lichaam hebt gewerkt, heb je alle recht om te vragen om de foto niet te verspreiden, ongeacht wie je bent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belachelijk gemaakt

Khloé omschrijft dat ze al haar hele leven te maken heeft met ondraaglijke druk en mensen die haar constant belachelijk maken. "Al jaren wordt elke kleine imperfectie tot in de details geanalyseerd en belachelijk gemaakt. Daar word ik iedere dag mee geconfronteerd. Het went nooit dat iedereen een mening over je heeft en om te horen te krijgen dat je onaantrekkelijk bent. Sterker nog, als je het vaak genoeg hoort, ga je er nog in geloven ook."

Filters en photoshop

De realityster geeft overigens toe dat ook zij graag gebruikmaakt van filters en photoshop en verdedigt die keuze. "Het is mijn lichaam en mijn image. Hoe ik eruit wil zien en wat ik met de wereld wil delen, is mijn keuze. Het is niet aan anderen om te beslissen of te oordelen wat wel of niet acceptabel is."

Ster advertentie
Ster advertentie