Entertainment

Quavo komt met extra ode aan Takeoff naast zijn album "Rocket power"

foto: YouTube: COLORS
  1. Newschevron right
  2. Quavo komt met extra ode aan Takeoff naast zijn album "Rocket power"

Quavo lanceert naast zijn aankomende album Rocket Power nog iets anders om zijn overleden neef Takeoff te eren. In samenwerking met Nike komt de rapper met exclusieve Air Jordan 1 Low op de proppen. De sneakers komen tegelijkertijd uit met zijn gelijknamige album en bevat details van de voormalige Migos-rapper.

Rocket Power

Het ontwerp van de sneakers is vrij simpel en staat geheel in het teken van Takeoff. Op de hiel van de witte sneakers zie je een kleine raket met het infinity symbool. De raket suggereert naar Takeoffs debuutalbum The Last Rocket, dat in 2018 uitkwam. Het infinity symbool verwijst naar Quavo's en Takeoffs album, Only Built for Infinity Links dat uitkwam in 2022. Over de welbekende swoosh zie je in het geel Rocket Power staan, verborgen in een sterrenstelsel. Het sterrenstelsel-design is hetzelfde als Quavo's nieuwe album dat op 18 augustus dit jaar uitkomt. Al deze details zijn samengekomen in het Nike-ontwerp van Quavo om Takeoff te eren en om zijn recente overlijden te herdenken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Takeoff

Het voormalig Migos-lid, Takeoff, is op 28-jarige leeftijd om het leven gekomen na een schietpartij in Houston. Ooggetuigen meldden dat hij op een verjaardagsfeest van een vriend is doodgeschoten. Tijdens een dobbelspel werd Quavo naar verluid boos en ontstond er een woordenwisseling. Dit mondde uit in een schietpartij waarbij Takeoff per ongeluk werd doodgeschoten door zijn eigen beveiliger. De rapper werd in zijn hoofd geraakt en overleed ter plekke. Quavo en nog een andere persoon zijn destijds gewond geraakt, maar verkeerden niet in levensgevaar. Het overlijden van de rapper viel rauw op het dak van de Migos-leden Offset en Quavo. Ze hebben beiden verschillende odes gebracht aan Takeoff, zo liet Offset een enorm portret van de rapper op zijn rug tatoeëren en dropte Quavo eerder al een emotionele track over zijn neef genaamd Without You.

Ster advertentie
Ster advertentie