Entertainment

Social Talk: Nicki Minaj fan van Nederlandse Nana Fofie, Musicalster covert Poke-track

foto: YouTube: Nana Fobie
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Nicki Minaj fan van Nederlandse Nana Fofie, Musicalster covert Poke-track

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Musicalster poke

Juneoer Mers, die onder andere bekend is van musicals Hair, The Lion King en het programma Klokhuis, heeft een grappig filmpje op zijn Insta gedropt. In de video maakt hij een musicalversie van een track van Poke. Dit is Jij Bent Lekker Hè De Musical!

Nana fofie

Nicki Minaj laat in haar radioshow Queen weten dat ze heel graag eens wil samenwerken met Nana Fofie. Het is niet de eerste keer dat Nicki haar lof uitspreekt voor de Nederlands-Ghanese zangeres. Eerder was Nana Fofie ook al te horen op een van haar Insta-video's.

Winne

Het is vandaag alweer tien jaar geleden dat Winne zijn legendarische album Winne Zonder Strijd dropte. Op Instagram vraagt de rapper zijn fans wat hun favoriete track van dit album is. Een lastige keuze...

Verloving

Voormalig honkballer Alex Rodriguez heeft Jennifer Lopez het afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie op de Bahama's. Gelukkig voor de nieuwsgierigen onder ons was er ook een professionele fotograaf bij om het romantische moment op beeld vast te leggen.

Bruiloft

En nu we toch op de romantische tour zijn: de foto's van Chance The Rappers bruiloft zijn ook te cute. De 25-jarige artiest stapte dit weekend in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Kirsten.

Ster advertentie
Ster advertentie