Entertainment

Rihanna openhartig over zwangerschap: "Ik geniet van deze spannende tijd"

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna openhartig over zwangerschap: "Ik geniet van deze spannende tijd"

Rihanna verscheen vrijdagavond sinds een lange tijd weer op de rode loper. Tijdens een lanceringsevent van haar eigen merk Fenty, vertelde de zangeres aan Entertainment Tonight dat ze volop geniet van haar zwangerschap.

Spannend proces

"Het is tot nu toe een spannend proces. Ik leef van week tot week", vertelde Rihanna. "Er gebeuren constant nieuwe dingen die ik over me heen laat komen en ik geniet ervan.” Hetzelfde geldt voor haar lover A$AP Rocky. "Ik vind alles geweldig aan dit proces", vertelt hij. "Alles is nieuw voor mij, dus ik vind het heel spannend."

Muziekcarrière

Hoewel Rihanna's muziekcarrière nu op een laag pitje staat, belooft ze dat haar muziek niet volledig naar de achtergrond verdwijnt. En nee, ze gaat geen slaapliedjes maken, grapt ze. "Mijn fans zouden me vermoorden als ze zolang wachten en het een slaapliedje blijkt te zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwangerschap

Het koppel maakte de zwangerschap eind vorige maand bekend met een fotoshoot in New York. Op de foto's zijn de twee gelukkige parents-to-be onder meer hand in hand te zien. Op de foto's draagt Rihanna een felroze jas, die aan de onderkant losgeknoopt is, waardoor haar babybuikje goed te zien is.

Ster advertentie
Ster advertentie