Entertainment

Kylie Jenner deelt eerste foto's en naam van zoontje

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner deelt eerste foto's en naam van zoontje

Kylie Jenner heeft zaterdag de naam van haar zoontje gedeeld. Dat deed ze onder een reeks foto's op Instagram. De 25-jarige realityster laat weten dat het jongetje Aire Webster heet.

Wolf

Het zoontje van Kylie Jenner en Travis Scott kwam 2 februari vorig jaar ter wereld. Het kind kreeg de naam Wolf, maar amper twee maanden later maakte Kylie bekend dat ze de naam ging aanpassen. Zij en Travis hadden het idee dat de naam Wolf niet bij hem paste.

"De naam van mijn baby is nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als ik het verander", zei Kylie destijds in haar realityserie. "Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Onder de foto’s stromen de reacties binnen. "The king! Young king", reageert Khloe Kardashian. "Aire, engel", schrijft Kylie's goede vriendin Hailey Bieber. Verder reageert ook Kris Jenner op de kiekjes van haar kleinkind. "Ik hou van je Aire Webster", pent Kris.

Kylie en Travis

Kylie en Travis hebben ook nog een dochter samen, de vierjarige Stormi Webster. Eerder deze maand werd bekend dat het koppel waarschijnlijk opnieuw uit elkaar is. "Dit is al vaker gebeurd. Ze hebben een knipperlichtrelatie, maar blijven vrienden en geweldige ouders", zei een bron hierover tegen het Amerikaanse blad Us Weekly.

Ster advertentie
Ster advertentie