Entertainment

Ozuna, Burna Boy en Gunna komen naar Nederland voor LOUDLIVE Festival

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ozuna, Burna Boy en Gunna komen naar Nederland voor LOUDLIVE Festival

Zin in een nieuw festival waar je helemaal los kunt gaan tijdens optredens van verschillende wereldsterren? Dan is er goed nieuws. Op 10 juli ben je namelijk aan het goede adres op het Breepark in Breda tijdens het LOUDLIVE Festival!

Update, 2 juni:

De organisatie van LOUDLIVE Festival heeft laten weten dat het optreden van Gunna gecanceld is. "We zijn momenteel op zoek naar een waardige vervanger, hoewel we begrijpen dat niemand Gunna kan vervangen. We zullen ons best doen om met iets tofs te komen", aldus de organisatie.

Burna Boy, Ozuna en Gunna

De eerste drie grote headliners zijn in ieder geval al bekendgemaakt. Zo kan je op 10 juli onder meer genieten van heerlijke afro vibes met Burna Boy a.k.a. The African Giant. Maar ook voor latin fuego ben je aan het goede adres, aangezien Ozuna van de partij is. De Puerto Ricaanse reggaetonster zal dit jaar maar één keer optreden in Nederland en dat is dus tijdens het LOUDLIVE Festival. Daarnaast komt Gunna, wiens track Pushin P op dit moment hard gaat, voor de tweede keer in Nederland optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste editie

Het is de eerste keer dat het LOUDLIVE Festival plaats gaat vinden. Naast de mainstage wordt een kleinere substage opgebouwd waar ruimte is voor vernieuwende Nederlandse acts, terwijl ook dj's uit onder andere de African House (amapiano) zijn te verwachten. In de komende weken worden nog meer namen aan de line-up toegevoegd.

Ster advertentie
Ster advertentie