Entertainment

Lil Durk-dubbelganger prankt fans, chaos in winkelcentrum

foto: YouTube: King Cid
  1. Newschevron right
  2. Lil Durk-dubbelganger prankt fans, chaos in winkelcentrum

In een YouTube-video van King Cid gaat een Lil Durk-dubbelganger het winkelcentrum in om mensen te pranken. De situatie eindigt in een complete chaos, waarbij iedereen denkt de echte Lil Durk in levende lijve te ontmoeten.

Finishing touch

De Lil Durk-lookalike lijkt van zichzelf al heel erg op de rapper, maar wordt voordat hij het winkelcentrum ingaat nog even onder handen genomen voor de finishing touch. Zo krijgt de dubbelganger zelfs de tattoos van Lil Durk op zijn gezicht geplakt, zodat hij niet meer van de rapper uit Chicago te onderscheiden is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chaos

Na de voorbereidingen loopt de lookalike, omringt door meerdere beveiligers, het winkelcentrum in. De YouTubers hebben extra manschappen ingezet om de fans in het winkelcentrum te misleiden. Zo staan er mensen klaar om naar 'Lil Durk' toe te rennen en te vragen om een foto, zodat anderen in het winkelcentrum hier ook door worden beïnvloed. En hun plannetje slaagt, want vrijwel meteen volgen andere nietsvermoedende fans met de hoop om in contact te komen met 'de rapper'.

Als een echte superster probeert de lookalike vervolgens onder de drukte uit te komen en te 'vluchten' naar zijn auto. In de tussentijd hebben de fans zich in grote getalen verzameld rondom zijn voertuig. Lil Durk zou Lil Durk niet zijn als hij geen tijd voor zijn fans meer zou vrijmaken. De dubbelganger stapt zijn voertuig uit om de fans nog even wat aandacht te geven, waardoor er weer een complete chaos ontstaat en fans een foto met 'de superster' proberen te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie