Entertainment

Barman Victor van First Dates is bezet

foto: youtube/RTL Late Night
  1. Newschevron right
  2. Barman Victor van First Dates is bezet

Slecht nieuws voor alle dames en heren die een oogje hebben op barman Victor Abeln van First Dates. De man met de blauwe ogen die het ijs breekt en vervolgens inschenkt voor de daters, is zelf bezet.

Blij met relatie

First Dates is weer van start gegaan, maar je hoeft je niet in te schrijven om Victor te versieren voordat de daadwerkelijke date begint. Hij heeft al jaren een vriendin en is daar helemaal happy mee. Dat vertelde hij aan RTL Boulevard: "Ik heb nu bijna twee jaar een relatie. Ik ben er heel blij mee. Echt heel blij."

Vriendin in roerige tijden

Victor ontvangt veel berichten sinds hij te zien is in First Dates. Dat vindt hij leuk en lief, maar reken niet op meer dan sliden in zijn DM: "Ik ben blij dat ik in deze roerige tijden een vriendin heb, iemand met wie het gewoon goed zit. Dat is heel fijn."

Open kaart spelen

Mocht je toch proberen om Victor te beïnvloeden, hou er dan rekening mee dat zijn vriendin ook van je berichtje te horen krijgt: "Ik speel over alles open kaart en probeer ervoor te zorgen dat ze weet wat ze aan me heeft. Ik krijg wel berichten, maar ik doe er niks mee en ik zorg ervoor dat ze dat weet."

Ster advertentie
Ster advertentie