Naar homepage
Entertainment

'Tamar Braxton met spoed naar ziekenhuis na overdosis'

  1. Newschevron right
  2. 'Tamar Braxton met spoed naar ziekenhuis na overdosis'

Tamar Braxton is vrijdag met spoed naar een ziekenhuis gebracht, nadat ze werd aangetroffen in haar hotelkamer in Los Angeles. Het gaat volgens de Amerikaanse website The Blast om een zelfmoordpoging.

Overdosis

De zangeres, bekend van de popgroep The Braxtons, verbleef in het Ritz Carlton met haar vriend David Adefeso. Toen David terugkwam van een avond uit vond hij Tamar nadat ze een overdosis had genomen. Vermoedelijk zou het gaan om een combinatie van alcohol en pillen. Haar vriend belde vervolgens een ambulance. De politie bevestigde later dat het inderdaad gaat om een 43-jarige vrouw, die nu in het ziekenhuis ligt.

carrière

Tamar werd vooral bekend geworden door haar muziek samen met haar zus Toni Braxton. Later won ze Emmies voor haar talkshow The Real, een soort urban-alternatief voor The View. Regelmatig haalde ze het nieuws met haar uitgesproken mening, maar in 2016 besloot de productie haar te ontslaan.

BEL 113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie