Entertainment

Chrissy Teigen neemt afscheid van Twitter

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen neemt afscheid van Twitter

Twitter-koningin Chrissy Teigen heeft aangekondigd afscheid te nemen van het platform. Als reden geeft zij alle negativiteit die Twitter aan haar leven toevoegt. Teigen was op Twitter onder andere bekend vanwege haar zogenaamde 'clap backs', waarin zij criticasters gemakkelijk van repliek diende.

Tijd om afscheid te nemen

Op Twitter bedankte zij haar volgers voor de laatste keer, na tien jaar gebruik te hebben gemaakt van het platform. "Ik ben deze wereld die wij hebben gecreƫerd zoveel verschuldigd. Ik zie velen van jullie als echte vrienden", schrijft ze. "Maar het is tijd om afscheid te nemen. Dit levert voor mij minder positiviteit op dan negativiteit en ik denk dat dit het juiste moment is om ergens mee te stoppen."

Twitter-koningin

Teigen was erg populair op Twitter. Ze had maar liefst 13,7 miljoen volgers waaronder vele beroemdheden en ook een aantal politieke figuren. Teigen gebruikte het platform onder andere om throwback foto's, kookrecepten en politieke opvattingen te delen. Ook schroomde ze het niet om moeilijke en persoonlijke verhalen te delen, zoals bijvoorbeeld de miskraam, waar zij vorig jaar mee te maken kreeg.

Daarnaast stond Teigen bekend als iemand waar je niet mee moest f*cken op Twitter. Zo had ze een aantal aanvaringen op het platform, bijvoorbeeld met figuren als Donald Trump en Piers Morgan. Ze zal daarom om verschillende redenen ongetwijfeld worden gemist door vele gebruikers.

Ster advertentie
Ster advertentie