Naar homepage
Entertainment

Jake Paul wil tegen 6ix9ine vechten: "Ik wil 'm graag knock-out slaan"

foto: YouTube: Jake Paul / AFP
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul wil tegen 6ix9ine vechten: "Ik wil 'm graag knock-out slaan"

Jake Paul is nog op zoek naar een nieuwe tegenstander om tegen te vechten en misschien is die gevonden. De YouTuber annex bokser zou namelijk maar al te graag in de ring willen stappen met 6ix9ine, dat laat hij via Instagram weten.

'Knock-out slaan'

De YouTuber gaf via zijn Instagram Stories antwoord op vragen van zijn volgers. Een iemand vroeg hem of hij tegen de New Yorkse rapper zou willen vechten. Daarop antwoordde Jake: "Ik wil dat heel graag, omdat hij het verdient om in elkaar geslagen te worden. Dat zou ik willen doen namens alle mensen die hij respectloos heeft behandeld. Maar eerlijk gezegd zou het veel te makkelijk zijn. Het gevecht zou 30 seconden duren en hij gaat toch niet opdagen. Maar goed, ik zou 'm heel graag knock-out willen slaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Antwoord 6ix9ine

Het duurde niet lang voordat ook 6ix9ine van zich liet horen. "Ik denk dat hij steroïden gebruikt, net als zijn bewaker die is overleden", schreef hij op Instagram. Daarmee bedoelt hij Shamir Bolivar, de bodyguard van Jake die vorige maand overleed. Die uitspraak is opmerkelijk, aangezien Shamir in het verleden ook met 6ix9ine werkte.

The Game

6ix9ine is niet de enige rapper met wie Jake Paul het aan de stok heeft. Zo liet The Game onlangs weten graag tegen Jake en zijn broer Logan Paul te willen vechten. "Jake en Logan, ontmoet mij en mijn broertje bij het Staples Center in Los Angeles en laten we gewoon vechten. Zonder handschoenen en niet voor geld. Mijn broer en ik maken jullie af", schreef The Game op Twitter.

Daarop antwoordde Jake door gebruik te maken van lyrics van The Game's tune Hate It Or Love It: "Hate it or love it you would get knocked the f**ked out."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie