Entertainment

Michael Jordans zoon Marcus (33) en Larsa Pippen (49) uit elkaar

foto: TMZ/AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael Jordans zoon Marcus (33) en Larsa Pippen (49) uit elkaar

Het ziet ernaar uit dat Larsa Pippen (49) en Marcus Jordan (33) een punt hebben gezet achter hun relatie. Dat melden bronnen aan Page Six nadat de twee elkaar ontvolgden op Instagram.

"Spanning"

Volgens een insider zijn Marcus en Larsa uit elkaar gegaan vanwege "spanningen" in hun relatie. Naar verluidt werden die spanningen mede aangewakkerd door Michael Jordan die publiekelijk zijn afkeur uitsprak over de relatie tussen zijn zoon en Larsa. "Marcus zei dat Michael een grapje maakte toen hij zei dat hij het er niet mee eens was, maar het maakte Larsa echt gek", meldt een bron aan Page Six. Daarnaast zou ook Michael Jordans ruzie met Larsa's ex-man Scottie Pippen een rol hebben gespeeld in hun beslissing om uit elkaar te gaan. "Aan het einde van de dag is Michael de vader van Marcus en is Scottie de vader van Larsa's kinderen. Dat maakte de relatie lastig, omdat ze ook loyaal moesten blijven aan anderen."

'Persoonlijke groei'

Een andere insider claimt echter dat de vete tussen Scottie en Michael niets te maken had met het stuklopen van de relatie. Naar verluidt had het meer te maken met hun 'persoonlijke groei'. "Ze hebben besloten om even uit elkaar te gaan om hun relatie opnieuw te evalueren.

Kennen elkaar al jaren

Marcus en Larsa kennen elkaar al jaren, maar pas eind 2022 bloeide de liefde op tussen de twee. Op social media ontstond veel ophef om hun relatie, omdat Larsa de ex is van Scottie Pippen, die jarenlang bij de Chicago Bulls een gewaardeerde ploeggenoot van Michael Jordan was. Het stel was 23 jaar getrouwd en heeft samen vier kinderen, maar ging eind 2021 uit elkaar. Sinds de scheiding is Larsa in verband gebracht met rapper Future, NBA-speler Tristan Thompson en de zestien jaar jongere Marcus Jordan.

Ster advertentie
Ster advertentie