Entertainment

social talk: Snelle krijgt multiaward en Will Smith is een echte G op set 'Bad Boys'

foto: Instagram: Willsmith, mcsnelle
  1. Newschevron right
  2. social talk: Snelle krijgt multiaward en Will Smith is een echte G op set 'Bad Boys'

Ready voor de socials? Waarom gaat pakt Will Smith een pistool van iemand af? Welke award heeft Snelle gewonnen? Check het hier!

Snelle krijgt multiaward

Snelle heeft een multiaward gewonnen met zijn album vierentwintig. Dat betekent dat hij meer dan 100 miljoen streams heeft binnengehaald in 10 weken (!). De rapper heeft een foto op Insta gepost waarin hij met de prijs poseert. In de volgende slide is een filmpje te zien waarin hij de award krijgt, wat duidelijk een grote verassing was. Congrats!

Gun safety met Will Smith

'It's BAD Boys. Not UNSAFE Boys.' Dat is de bijschrift van een recent filmpje van Will Smith, waarin hij op de set van Bad Boys verschillende wapens aan het bekijken is. Wanneer een van zijn crew-members een van de pistolen pakt, let Will ineens op want het wapen wordt niet veilig vastgehouden. Gelukkig pakt de acteur dit als een echt G aan, en zorgt hij dat het weer veilig gebruikt kan worden.

LIZZO LAAT INHOUD MINI TASJE ZIEN

Herinner je je Lizzo's mini tasje nog die ze meenam naar de 2019 AMAs? De zangeres heeft nu een net iets groter exemplaar gekocht en laat in een hilarisch filmpje zien wat daar allemaal in past. En dat is nog best wat!

Insta vs. reality met Boef

Niet alleen FunX heeft Insta Vs. Reality, ook Boef heeft een heel leuk voorbeeld online gegooid van dat wat je op Instagram ziet, totaal anders kan zijn dan wat er in real life gebeurt. In de eerste post zie je de rapper heel smooth surfen op een surf-baan. In de tweede post is het alleen niet meer zo smooth, en Boef gaat onderuit.

FAMKE LOUISE UIT DE KLEREN

Famke Louise weet de laatste tijd wel spraakmakende posts te delen. Eerst deed ze dat met een foto waarin ze 'op zoek' gaat naar bont. Dit bleek achteraf een publiciteitsstunt om haar nieuwe serie Bont te promoten. Nu heeft ze een foto geüpload waarin ze uit de kleren gaat voor een sexy modeshow van Marlies Dekkers.

Bonnie & Bizzey

We hebben een nieuwe Bonnie en Clyde in Nederland! Namelijk Bizzey en vrouw Renee. Zij zijn samen lekker van de zon aan het genieten in Bali en daar poste Bizzey een heerlijk verliefde foto van met de caption: 'BONNIE & KLEIT'.

Ster advertentie
Ster advertentie