Entertainment

Nabestaanden Juice WRLD: "Zijn label wil ons vermoorden"

foto: Instagram: @allylotti
  1. Newschevron right
  2. Nabestaanden Juice WRLD: "Zijn label wil ons vermoorden"

Ally Lotti, de vriendin van Juice WRLD, en Max Lord, zijn voormalig ingenieur, hebben via Twitter bekendgemaakt ernstig bedreigd te worden door het platenlabel van de overleden artiest. Het label van Juice WRLD heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Ernstige bedreigingen

Ally was de eerste die via social media liet weten dat mensen haar dood willen hebben. Ze vertelde in een video dat er meer achter de dood van Juice WRLD zit en praatte over vreemde situaties waarin ze terechtkwam na zijn dood. Ook liet ze weten dat de bedreigingen volgens haar afkomstig zijn van Grade A Productions, het voormalig label van Juice WRLD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grade A

Juice WRLD's ingenieur Max Lord herkende zich in Ally's verhaal en voegde eraan toe dat het voormalige team van de rapper hun probeert te bestelen. Daarnaast zei hij ook serieuze bedreigingen te hebben ontvangen. "Grade A belde me in maart 2020 en ze dreigden dat ze mijn opnameapparatuur zouden afnemen. Ze eisten dat ik het bij hen zou opzetten en het daar zou laten staan. Het lijkt erop dat ze mijn naam proberen te besmeuren om me uit de weg te kunnen ruimen. De openlijke dreigementen gericht aan mijn adres zijn absurd. Ze dreigen openlijk om me te vermoorden. Ze hebben vuurwapens gestolen en mij er mee bedreigd."

Hebzucht en corruptie

Volgens Max wil het label de twee om het leven brengen zodat er zo min mogelijk betrokkenen overblijven en het platenlabel zelf zo veel mogelijk geld kan verdienen aan (onuitgebrachte) muziek en beeldmateriaal van de overleden rapper. "Ik heb eerder fysieke confrontaties gehad (met mensen van het label, red.), omdat Juice niet op bepaalde beats wilde rappen. G Money probeerde Juice nog een dag voor zijn dood op een beat te laten rappen waar hij zelf vooral heel veel aan zou verdienen. Nu Ally naar buiten komt met dit verhaal, ben ik het aan haar en Juice verplicht om haar te steunen met mijn kant van het verhaal en mij hierover uit te spreken."

"Ik doe alles wat in mijn macht ligt om voor Juice te vechten. Dat zijn muziek en nalatenschap zouden zijn wat hij zou willen en niet vertrapt worden door hebzucht en corruptie. Lang leve Juice WRLD", eindigde Max zijn verhaal op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie