Entertainment

Cardi B verdedigt echtgenoot na bericht aan andere vrouw

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B verdedigt echtgenoot na bericht aan andere vrouw

Dat het niet altijd even goed ging tussen Cardi B en haar man Offset is geen geheim. Nu leek het een tijdje op een happily ever after voor het echtpaar. Maar de vriendin van rapper Tekashi 6ix9ine laat op Instagram een filmpje zien met een persoonlijk bericht waarin Offset zegt haar te missen. Lijkt het nu dan toch weer mis te gaan?

“Ik mis je”

Via een video laat Tekashi's vriendin Jade het persoonlijke bericht zien dat ze van Offset zou hebben ontvangen. Hierin staat “Ik mis je echt”. Jade schrijft hierbij “Waarom stuur je dit naar mij? Heb je geen respect voor haar?” Op de video is te zien dat het bericht inderdaad afkomstig is van het officiële account van de rapper.

Gehackt

Volgens Cardi B is dit niet iets waar zij zich zorgen om maakt. Zij reageert snel en stellig op het internet rumoer. “Het gaat heel goed tussen ons”, laat ze weten op haar Instagram. Volgens Cardi zou het account van de rapper geblokkeerd zijn. Later plaatste ze als bewijs nog een filmpje van de foutmelding die de rapper kreeg toen hij wilde inloggen op zijn eigen Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie