Entertainment

Grap van Ridouan Taghi bij de Top2000 valt niet goed

foto: Dumpert
  1. Newschevron right
  2. Grap van Ridouan Taghi bij de Top2000 valt niet goed

Tijdens een uitzending van de Top2000 van de NPO2 heeft een luisteraar een bericht gestuurd namens topcrimineel Ridouan Taghi. De crimineel zit sinds een tijdje in de zwaarbewaakte Nederlandse gevangenis op verdenking van meerdere liquidaties en drugshandel. De grap viel alleen niet heel lekker bij het publiek van de Top2000.

Groeten uit Vught

Tijdens de gehele Top2000 is een livestream te zien van het café waar de DJ’s aanwezig zijn. Zoals je misschien kent van TMF vroeger, kunnen kijkers berichtjes sturen die op televisie te zien zijn. Als grap stuurde een van de kijkers de volgende boodschap: “Vanuit Dubai overgekomen voor de Top2000. Groetjes uit Vught - Ridouan”.

Misselijke grap

Een andere persoon deed zich voor als de vader van de opgesloten kinderen uit Ruinerwold met de volgende tekst: “Wij komen met het gezin de deur niet uit voor de Top2000! Groeten uit Ruinerwold - Gerrit”. Via Dumpert werden screenshots van beide grappen vervolgens snel verspreid. Als reactie op de incidenten deelt een woordvoerder van Radio 2: ,”Elk bericht wordt gescreend, en deze zijn er net tussendoor geglipt. Er komen per uur duizenden berichten binnen. Dan kan het wel eens voorvallen dat er één of twee tussendoor glippen”.

Marco Borsato geskipt

Eerder deze week was er al ophef over de Top2000 toen een van de DJ’s, Rob Stenders, een nummer van Marco Borsato al na een minuut stopte. Dit deed de DJ uit tijdnood en hij gaf direct erna toe, “Dat is mijn eigen schuld, ik had beter moeten timen”. De luisteraars hadden het gelijk door en stortte zich op Twitter om te protesteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie