Entertainment

Monica Geuze vertelt in emotionele vlog over relatiebreuk met Lars Veldwijk

foto: youtube/Monica Geuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze vertelt in emotionele vlog over relatiebreuk met Lars Veldwijk

Monica Geuze heeft maandagavond in haar vlog een boekje open gedaan over het einde van haar relatie met Lars Veldwijk. Op YouTube zegt ze dat het al een tijdje niet goed ging tussen het tweetal dat sinds 2016 een stelletje was. Monica zegt dat het een beslissing is van hen beiden en dat er geen sprake van ruzie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duur droomhuis

De belangrijke keuze om een duur droomhuis te kopen was een eyeopener voor Monica: "Dat dwingt je om beter na te denken over je relatie en hoe die in elkaar zit", zegt ze in de vlog. "Dat huis was echt fantastisch, maar wel twee keer zo duur als waar we nu in wonen. In zo'n proces ga je ook nadenken over de risico's en je relatie. Het ging al langere tijd niet zo lekker tussen ons en dit was wel een eyeopener. Het huis was eigenlijk te mooi om waar te zijn."

Relatietherapie

Monica zegt dat ze hebben geprobeerd om de relatie te redden. Ook relatietherapie, iets waar ze zich voor schaamde: "In januari zijn we in therapie gegaan. Onze dochter was toen zes maanden dus ik schaamde me dat we dat nodig hadden. Het hielp ons wel, maar al snel vervielen we in oude patronen. We maakten elkaar niet meer gelukkig. Dan is het beter om uit elkaar te gaan."

Redden voor Zara-Lizzy

Monica legt in de vlog uit dat ze de relatie onder andere probeerden te redden voor hun dochter: "Zij is nog hartstikke jong, dus het is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt." Nadat ze definitief voor de breuk kozen, moesten ze een middenweg zien te vinden waarbij Zara-Lizzy het best mogelijke in de toekomst zou krijgen: "Het belangrijkste voor ons kind is denk ik dat we als ouders ondanks het feit dat we uit elkaar zijn, toch goed met elkaar blijven omgaan en samen leuke dingen blijven doen."

Een moeilijke vibe

"Het allerfijnste is om samen wakker te worden en daar zet je nu een streep doorheen. Maar het eerste jaar als ouders is ontzettend zwaar: dat mag niet onderschat worden. Er waren al wat dingetjes in onze relatie en op een gegeven moment raakten we een vibe waar we moeilijk uit kwamen."

Ster advertentie
Ster advertentie