Entertainment

Justin Bieber laat weten ziekte van Lyme te hebben: "Het waren zware jaren"

foto: Liam Goodner / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber laat weten ziekte van Lyme te hebben: "Het waren zware jaren"

Justin Bieber lijdt aan de ziekte van Lyme. Dit laat hij weten in een Instagrampost waarin hij zijn fans toespreekt en uitleg geeft over deze aandoening. De zanger kondigt gelijk zijn documentaire aan waar in te zien zal zijn wat hij heeft doorgemaakt.

Geen Depressie

Afgelopen jaren doken er foto's op van Justin waar hij er volgens mensen slecht of zelfs als een drugsverslaafde uit zag. Om al deze geruchten uit de wereld te helpen, bevestigt Justin dat hij zich daadwerkelijk slecht voelde, maar niet door drugs.

Hij struggelde namelijk met de ziekte van Lyme en chronische klierkoorts. Dit liet hij afgelopen woensdag weten via een Instagram post. Het goede nieuws is dat hij wordt behandeld en hopelijk een gezond jaar tegemoet gaat met zijn aankomende album en tour.

Hailey Bieber REAGEERT

Justin ontvangt veel negatieve reacties op Instagram van mensen die hem niet geloven of niet serieus nemen. Hailey Bieber komt op voor haar hubby en veegt de vloer aan met trolls en negatieve reacties. Op Twitter zegt ze het volgende: "Doe alsjeblieft je onderzoek en luister naar de verhalen van mensen die er al jaren last van hebben. Een ziekte belachelijk maken en kleineren die je niet begrijpt, is nooit de manier, je hoeft alleen maar jezelf te onderwijzen."

Hailey Bieber reageert niet alleen negatief en spreekt ook met lof over de celebrities die Justin steunen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme loop je op door een tekenbeet. Het begint met een ronde grote vlek en een aantal symptomen zijn bijvoorbeeld koorts, hoofdpijn en pijn in de gewrichten en spieren. Het niet op tijd behandelen van de ziekte kan leiden tot ernstige aandoeningen.

Ster advertentie
Ster advertentie