Entertainment

Binnenkort documentaire over het leven van Rihanna op Amazon Prime

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Binnenkort documentaire over het leven van Rihanna op Amazon Prime

Er komt (eindelijk) een documentaire aan over het leven van Rihanna. De documentaire wordt al sinds 2016 opgenomen, maar de release werd keer op keer uitgesteld. In een recent interview met The Hollywood Reporter laat de regisseur Peter Berg weten dat de documentaire nu echt af is en deze binnenkort te bekijken is op Amazon Prime.

Slechts één obstakel

Berg laat weten dat er nog maar één obstakel in de weg zit van de release. "We wachten nu alleen nog op de goedkeuring van Rihanna", legt hij uit in het interview. "De documentaire is klaar, hij is verkocht en Amazon is klaar om het uit te zenden. Rihanna is een perfectionist, dus we bleven maar dingen toevoegen. Nu hebben we in totaal zo'n 6,5 jaar gefilmd en zijn we echt klaar om het uit te brengen. Het is alleen nog wachten op haar goedkeuring."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vreemde keuze

Berg was in eerste instantie erg verbaasd toen Rihanna hem bijna zeven jaar geleden vroeg een documentaire over haar te maken. "Mijn werk wordt vaak als erg mannelijk gezien. Op de oppervlakte tenminste." Toch kwamen beide er na een tijdje achter dat de match tussen de twee juist ontzettend goed was.

"Rihanna heeft het voor mij mogelijk gemaakt om haar te leren kennen en in haar leven te duiken, terwijl ik alsnog andere dingen kon doen", vervolgt de regisseur. "Ik vond het geweldig om naar haar te kijken in de studio, te zien hoe ze Fenty veranderde in een miljardenbedrijf en te zien hoe ze nu moeder is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het wordt geweldig"

Nu de opnames eindelijk klaar zijn en de documentaire gemonteerd is, heeft Berg er vertrouwen in. "Rihanna gaat de docu mooi vinden", zegt hij zonder enige twijfel. "Daarbij is het zo'n verrijkende ervaring geweest, dat het me niet meer uitmaakt hoe lang het duurt. Het wordt hoe dan ook geweldig."

Ster advertentie
Ster advertentie