Entertainment

T-Pain ontdekt jarenlang celebs te hebben genegeerd op Instragram

foto: Instagram: tpain
  1. Newschevron right
  2. T-Pain ontdekt jarenlang celebs te hebben genegeerd op Instragram

T-Pain heeft zich gerealiseerd dat hij jarenlang een heleboel beroemdheden heeft genegeerd op Instagram die zijn aandacht probeerden te trekken in zijn DM's. De artiest ontdekte onlangs voor het eerst de folder met 'berichtverzoeken' en toont de lange lijst met beroemdheden die tevergeefs contact met hem probeerden op te nemen.

'Hoe moet ik me verontschuldigen?'

De rapper deelde een video op TikTok waarin hij de honderden berichten liet zien die hij op Instagram heeft ontvangen, maar nooit heeft beantwoord. In de video is te zien hoe T-Pain door alle berichten heen scrollt van grote namen als Diplo, Fergie, Keri Hilson en zelfs kindertelevisiezender Nickelodeon. T-Pain deelde de video op TikTok met de caption: "Ik zweer het!!! Ik zie vandaag pas al deze berichten en vermeldingen!!!! Hoe moet ik me enorm gaan verontschuldigen? Persconferentie? Gemeentehuis bijeenkomst? Ik ben dom."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Een aantal celebs hebben sindsdien al gereageerd op de video van T-Pain. Zo zei Diplo: "Ik vroeg of je melk had, ik moest wat lenen." Zangeres Abigal Barlow zei: "De hoeveelheid collabs die we zouden hebben gehad." Een platform met gaming apparatuur, genaamd GPU, reageerde op Twitter: "We wilden graag twee RTX 3090's naar je toe sturen." T-Pain was niet blij toen hij hier achter kwam. "WHAT?!?!?!?!", reageerde hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie