Entertainment

Jayh Jawson spreekt dames met sexy foto's op Insta streng toe

foto: Instagram @Jayh_Jawson
  1. Newschevron right
  2. Jayh Jawson spreekt dames met sexy foto's op Insta streng toe

Jayh Jawson heeft het gehad met 'klagende dames' die zeggen dat mannen in hun DM sliden en alleen maar uit zouden zijn op seks en hun uiterlijk. Op Instagram spreekt hij de meiden een hartig woordje toe.

klagen

"Ik hoor jullie klagen", begint hij zijn 'preek'. "Ik hoor jullie klagen van: Damn man, die gasten sliden in mijn DM en zijn alleen uit op één ding. Mijn lichaam, mijn uiterlijk, dit dat, my ass dit, mijn borsten zus zo, bladiebla."

"Dan kijk ik op je page dan zie ik bil links, bil zijkant, bil onder, bil boven, bil bil bil. Tachtig procent bilfoto's! Het is dan niet gek dat tachtig procent van die vieze mannetjes jou benaderen op die manier!"

handige tip

Jayh heeft een handige tip voor de vrouwen die klagen over de 'vieze mannetjes' op Instagram: "Misschien moet je een keer een boek pakken, dát posten van: ik lees op dit moment dit boek."

"Misschien, héél misschien krijg je dan een keer een andere approach. Maar je moet niet water in een blender stoppen en verwachten dat er sap uit gaat komen lieve schat!"

Ster advertentie
Ster advertentie