Entertainment

Anna Nooshin lanceert YouTube-kanaal 'Nooshies' voor kinderen

foto: YouTube: Nooshies
  1. Newschevron right
  2. Anna Nooshin lanceert YouTube-kanaal 'Nooshies' voor kinderen

Anna Nooshin is een nieuw YouTube-kanaal gestart met de naam Nooshies. Dit doet ze niet alleen, maar met een heel team, waaronder haar bonusdochter Noé. Niet Anna, maar zij interviewt Famke Louise in de eerste aflevering door vragen uit de Takkie Takkie Ton te halen. Ook zijn er al opnames geweest met onder andere Bizzey en Hanwe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marokkaanse middelvinger

Noé is niet bang voor de camera en is ook niet op haar mondje gevallen. Zo vertelt het meisje dat ze weleens betrapt is door de juf toen ze een middelvinger opstak naar iemand die dat ook richting haar deed. Sindsdien doet ze dat niet meer, maar heeft ze een andere manier gevonden: de Marokkaanse middelvinger. En die is wel heel bijzonder...

gezellig & vrolijk

In een aparte video laat Anna weten dat ze het heel fijn vindt om nu zelf niet meer altijd op de voorgrond te staan. "We maken leuke, gezellige en vrolijke video's. De dochter van Nas doet af en toe interviews en we willen gaan werken met bijvoorbeeld jongeren die heel goed kunnen koken of muziek kunnen maken."

alles zelf gedaan

Anna en haar team hebben maanden hard gewerkt om het nieuwe kanaal zo leuk mogelijk te maken. "Het is een kanaal voor de jongere doelgroep, maar eigenlijk vind ik gewoon dat het voor iedereen is. De Nooshies zijn vier kleine karakters en die leven in Nooshies World en dat hebben we van A tot Z zelf geanimeerd, ingesproken, de omgeving gemaakt en bedacht en we hebben zelf de muziek eromheen gemaakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie