Entertainment

Khloé Kardashian en Tristan Thompson uit elkaar na nieuw schandaal

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Khloé Kardashian en Tristan Thompson uit elkaar na nieuw schandaal

Khloé Kardashian heeft haar relatie met Tristan Thompson, de vader van hun kind True, verbroken. De exacte details van de break-up zijn niet bekend, maar volgens TMZ is Tristan opnieuw vreemdgegaan.

Kylie

Tristan, die donderdag nog met Khloé Valentijnsdag gevierd zou hebben, werd zondagavond zoenend gespot. De dame in kwestie was Jordyn Woods, de beste vriendin van Khloé's zusje Kylie Jenner. Zelf ontkent Jordyn de beschuldigingen. Dat liet ze weten in een Tweet die ze inmiddels weer verwijderd heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cheater

Tristan werd er vorig jaar ook al van beschuldigd vreemd te gaan met meerdere vrouwen. In april lekten er twee video's uit waarin hij met andere vrouwen aan het zoenen was. Niet veel later verscheen er opnieuw een merkwaardige video van de basketballer. Hierin leek hij samen met een vrouw naar een hotelkamer te gaan. De video's verschenen allemaal in de tijd dat Khloe hoogzwanger was.

Niets gezegd

Khloé heeft zich nooit openlijk uitgesproken over de schandalen, maar haar zus Kim wel. Zij zei vorig jaar in The Ellen DeGeneres Show dat Khloé tijd nodig had om na te denken over haar relatie.

"Ze wil alleen zijn met haar baby en nadenken over wat de volgende stappen zijn."

Uiteindelijk leek Khloé het Tristan allemaal vergeven te hebben, aangezien ze eind 2018 samen Thanksgiving hebben gevierd.

Ster advertentie
Ster advertentie