Entertainment

Travis Barker opgenomen in het ziekenhuis met ontstoken alvleesklier

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Barker opgenomen in het ziekenhuis met ontstoken alvleesklier

Het gaat niet goed met Travis Barker: de 46-jarige man van Kourtney Kardashian ligt in het ziekenhuis vanwege een ontsteking aan zijn alvleesklier. Dat vertellen ingewijden aan TMZ.

Ontsteking

Travis werd dinsdag met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Los Angeles. Hij zou onder meer last hebben gehad van misselijkheid, heftige buikpijn en braken. Artsen denken dat de ontsteking is veroorzaakt door een colonoscopie, een onderzoek van de dikke darm.

Dochter Travis

Kourtney is bij haar man in het ziekenhuis, maar heeft nog niet gereageerd. Zijn 16-jarige dochter Alabama Barker heeft via haar Instagram Stories al haar volgers bedankt voor de steun die ze krijgt sinds haar vader in het ziekenhuis ligt. "Dank voor alle gebeden en liefde", schrijft ze bij een foto van haar hand naast die van haar vader. "Ik waardeer jullie en hou van jullie."

foto: Instagram

Bruiloft

Kourtney en Travis gaven elkaar in mei officieel het ja-woord in Italië. Omringd door familie en vrienden trouwden ze voor de derde keer, dit keer tijdens een ceremonie bij een kasteel in het plaatsje Portofino.

Ster advertentie
Ster advertentie