Entertainment

Cardi B en Megan Thee Stallion breken benen van fans met 'WAP'

foto: TikTok: @lib_bbbbbbb
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Megan Thee Stallion breken benen van fans met 'WAP'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi B enMegan Thee Stallion breken met WAP niet alleen het internet, maar ook de benen van hun fans. In de clip worden de gekste moves gedaan en die proberen TikTok-gebruikers massaal uit. En dat gaat nog wel eens fout.

Verdraaide knie

Choreograaf Brian Esperson probeerde de WAP-moves zelf uit en maakte een speciale rustigere versie voor zijn volgers als een soort challenge. Allison (@lib_bbbbbbb op TikTok) probeerde het en dat ging helemaal mis. Na de split kwam ze verkeerd terecht en verdraaide ze haar knie. Ze moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

professionele dansers

Brian deelde de video en kreeg van Allison te horen dat het inmiddels veel beter met haar gaat. De doktoren hebben haar knie teruggeduwd. De challenge zal ze niet snel meer proberen: "Ik laat het dansen voortaan aan professionele dansers over", schreef aan Brian.

Benen in brand

Allison bleek niet de enige met schade. Een ander schreef Brian dat ze schaafwonden opliep aan haar knieën. Er was zelfs iemand die schreef dat lopen niet meer ging: "Mijn benen staan in brand!" Ook zijn er volgers die het hebben over rugpijn en een gebroken teen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie