Entertainment

Doja Cat over waarom ze zichzelf heeft kaalgeschoren: "Ik hou niet van haren"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Doja Cat over waarom ze zichzelf heeft kaalgeschoren: "Ik hou niet van haren"

Doja Cat verraste vriend en vijand toen ze gisteren tijdens een Instagram Live-sessie zichzelf kaalschoor. Velen waren dan ook benieuwd wat de reden was voor haar nieuwe look en het antwoord van de zangeres is simpel: ze houdt niet van haren.

Geen liefde voor haren

Voordat ze zichzelf kaalschoor vertelde Doja dat ze haar eigen haar en het dragen van pruiken nooit leuk heeft gevonden. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nooit haar had moeten hebben. Ik hou gewoon niet van haar. Er is geen moment in mijn leven geweest dat ik dacht: dit is cool. Ik hou er gewoon niet van om haar te hebben."

Daarnaast vertelt ze dat haar haren haar alleen maar in de weg zaten tijdens het sporten. "Normaal gesproken droeg ik een pruik tijdens het sporten en elke keer werden ze vochtig en gleden ze van mijn hoofd af als ik me zwaar inspande. Ik kon me gewoon niet focussen op het sporten, omdat ik veel meer bezig was met hoe ik eruitzag."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wenkbrauwen eraf

Naar eigen zeggen is Doja blij met haar gemillimeterde haren en kan ze niet geloven dat ze er zo lang over heeft gedaan om zichzelf kaal te scheren. Daar bleef het echter niet bij, want de zangeres besloot tijdens de livestream ook nog haar wenkbrauwen af te scheren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie