Entertainment

Social Talk: Mateo Messi viert goal en Ariana Grande teaset videoclip

foto: Instagram: Kylie Jenner, Chivv, 433
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Mateo Messi viert goal en Ariana Grande teaset videoclip

Wat gebeurde er vandaag op de socials? The Weeknd zingt een verjaardagslied, Ariana laat een teaser vrij en het zoontje van Messi viert een goal op een wel hele schattige wijze. Check hier de laatste juice!

The weeknd zingt Happy birthday voor adam sandler

Adam Sandler had een leuk verjaardagsfeestje: The Weeknd organiseerde niet alleen een afterparty voor 'em, ook zong hij Happy Birthday voor de acteur. Hierna ging de zanger nog even door en deed hij de track No Bystanders van Travis Scott:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mini messi doet vader na

Zo vader, zo zoon! Dat blijkt wel weer uit dit schattige filmpje van Mateo Messi die een doelpunt viert zoals zijn vader dat ook doet.

Ariana Grande showt clip in mini preview

Het duurt nog even voordat de nieuwe Charlie's Angels film in de bios te zien is, maar we krijgen al wel een klein voorproefje te zien. Ariane Grande showt namelijk een klein stukje van de soundtrack (en clip!) die op 13 september uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kylie Jenner in shapewear Kim

Over Kim's nieuwe shapewear was nogal wat gedoe. Zusje Kylie blijft haar toch trouw supporten en helpt Kim alvast een handje mee door een filmpje online te plaatsen van haarzelf in Kim's nieuwe shapewear.

Ster advertentie
Ster advertentie