Entertainment

Offset in de boeien geslagen op livestream tijdens Trump rally

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset in de boeien geslagen op livestream tijdens Trump rally

Rapper Offset deelde een bizarre livestream. Hij werd afgelopen zaterdag aangehouden door politieagenten in Beverly Hills nadat hij naar verluidt met een pistool had gezwaaid tijdens een Trump rally.

In de video is te zien dat Offset in de bestuurdersstoel van zijn auto zit met zijn handen omhoog. De politieagenten vertellen hem dat hij zijn auto moet uitzetten, maar hij weigert. "Ik voer geen bevelen uit, je hebt een geweer op mij gericht", antwoordt de rapper.

Instagram livestream

Een officier geeft aan dat hij een melding kreeg dat de rapper met een pistool heeft rondgezwaaid. Nadat de rapper heeft uitgelegd wie hij is, geeft hij aan dat hij niet weet waar de agent het over heeft. "Je hebt net iemand met een vlag op mijn auto zien inslaan. Waar heb je het over?" Vervolgens openen de agenten de autodeur en halen ze Offset uit het voertuig. Het hele tafereel is te volgen via een Instagram livestream. In een andere video is te zien hoe hij met handboeien om wordt gefouilleerd door de politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Neef van Cardi B

Het team van Offset laat aan XXL weten dat hij kort na de aanhouding is vrijgelaten. Hij werd niet gearresteerd, maar Marcelo Almanzar wel. Hij is de neef van Offsets partner Cardi B. Almanzar wordt beschuldigd van het zwaaien met een wapen tijdens de Trump rally. De man wordt momenteel vastgehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie