Entertainment

Deze 11 celebs vierden (nu al) Halloween in de meest creatieve outfits

foto: Instagram: wizkhalifa/iamcardib/kyliejenner
  1. Newschevron right
  2. Deze 11 celebs vierden (nu al) Halloween in de meest creatieve outfits

Halloween betekent natuurlijk griezelen en snoep eten, maar voor sommigen draait het feest vooral om het uitpakken met een grappige, sexy of creatieve outfit. Zo ook voor de volgende tien celebrities. Zij hebben al de nodige Halloweenfeestjes bezocht en dat zag er zo uit:

1. psycho koppel

Nicki Minaj en haar kersverse hubby Kenneth toverden zichzelf om tot het psycho DC Comics-koppel Harley Quinn en The Joker. "Happy HalloQueen!"

2. Bring It On

Actrice Gabrielle Union blikt met haar outfit terug op de film Bring It On, waar ze in 2000 een hoofdrol in speelde. Ze shinet opnieuw het groene cheerleaderpakje en dit keer samen met dochtertje Kaavia. Cute!

3. JUSTIN THROWBACK

Powercouple Justin Timberlake en Jessica Biel is altijd on point wat betreft Halloweenoutfits. Dit jaar pakte Jessica het persoonlijk aan: ze ging verkleed als Justin, maar dan de hoogblonde 90's NSYNC-versie. De actrice liet namelijk onlangs in een interview weten niet echt fan te zijn van de boyband... "Dit is wat er gebeurt als je op tv toegeeft dat je geen enkel NSYNC-nummer kent en getrouwd bent met Justin Timberlake." En Justin? Die ging als de microfoon...

4. Zuster Cardi

Cardi B koos voor een sexy zusterlook inclusief rode pruik, klaar om je te assisteren met allerlei 'bil-problemen.'

5. KOURTNEY GRANDE

Kourtney Kardashian kroop met haar hoge paardenstaart in de huid van Ariana Grande. Of haar zangkunsten net zo matchen als de looks, is nog maar de vraag...

6. Rambo Khalifa

Wiz Khalifa poseerde in army print en ging voor een gevaarlijke Rambo-look.

7. Avocadobaby

Kehlani ging zelf niet verkleed, maar hees haar babydochtertje Adeya in een superschattig avocadokostuum. "Feestdagen zijn tien keer beter met mijn Adeycado."

8. Knallende outfit

Heidi Klum staat bekend als de koningin van de Halloweenkostuums. Ze verschijnt vaak onherkenbaar op feestjes, zoals vorig jaar toen ze verkleed ging als Fiona uit Shrek. Dit jaar droeg ze samen met haar man een (letterlijk) knallende outfit: de twee waren verkleed als vuurwerk. Maar Heidi kennende is dit nog niet alles en komt ze 31 oktober met nóg een verrassende look.

9. Mét zwangere buik

Ashley Graham toverde zichzelf om tot het stripfiguur Jessica Rabbit. Maar dan de zwangere versie, want het model is in verwachting!

10. Kylie's mini-me

Kylie Jenner maakte van dochtertje Stormi een mini-dubbelganger van zichzelf. Ze gaf haar precies dezelfde paarse look als die zij zelf droeg naar het MET-gala eerder dit jaar, inclusief paarse pruik. Zelf ging Kylie samen met vriendin Anastasia verkleed als Madonna en Britney Spears.

11. Eng én mooi

Voor Demi Lovato is één look niet genoeg. Zij ging terug in de tijd en verkleedde zich als Marie Antoinette, maar ging ook voor de vrouwelijke versie van horrorclown Pennywise uit It.

Ster advertentie
Ster advertentie