Entertainment

Zo speechte een dronken Kevin Hart op z'n 40ste verjaardag

foto: Instagram: Kevin Hart
  1. Newschevron right
  2. Zo speechte een dronken Kevin Hart op z'n 40ste verjaardag

Je zou het niet denken - want black don't crack - maar Kevin Hart heeft het afgelopen weekend toch echt 40 kaarsjes uitgeblazen. Oud? Nee joh, zo voelt hij zich helemaal niet! Sterker nog: volgens hem gaat het echte werk nu pas beginnen. En dan nog iets, want de comedian is tot een heel belangrijk inzicht gekomen en dat schreeuwde hij uit tijdens een dronken verjaardagsspeech.

"Ik ben 40! Ik ben 40! Wat je je beseft als je 40 bent, is dat you don't give a fuck. Ik geef geen fuck."

toffe gasten

Kevin Hart weet wel hoe hij een feestje moet geven en wie hij moet uitnodigen om er een gezellige boel van te maken. Zo waren onder andere Lewis Hamilton, Usher, LeBron James, Gabrielle Union en Meek Mill van de partij.

ander niveau

Terwijl Kevin nog flink aan het nagenieten is van zijn feestje, heeft hij ook nog een speciaal bericht op zijn social media achtergelaten en dat luidt als volgt:

"Dit wordt een van de grootste jaren uit mijn carrière. Let op m'n woorden mensen... Nu ik 40 ben, voelt het alsof ik net pas ben begonnen!!!! Ik sta op het punt om dingen naar een ander niveau te tillen!!! En als je me niet gelooft, dan zie je het resultaat vanzelf wel!"

Ster advertentie
Ster advertentie