Entertainment

Actrice Rebel Wilson onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Actrice Rebel Wilson onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

Rebel Wilson, bekend van films als Pitch Perfect en Bridesmaids, was altijd al aan de zware kant. Een bewuste keuze, aangezien de actrice dik moest zijn voor haar rollen. In de film Pitch Perfect was haar naam zelfs 'Fat Amy'. Toch besloot ze vorig jaar, mede voor haar gezondheid, het roer om te gooien en fors af te vallen. Haar volgers zijn verbluft door het resultaat.

'Onherkenbaar'

Op Instagram toont de actrice hoe ze er tegenwoordig uitziet. Ze is inmiddels tientallen kilo's afgevallen. In de comments wordt ze overladen met complimenten van mensen, waaronder Octavia Spencer en Ruby Rose, die nauwelijks kunnen geloven dat zij het is. "OMG, ik had je echt niet herkend! Wat zie je er fantastisch uit", schrijft volger Sarah. Iemand anders reageert: "Je harde werken betaald zich terug, heel knap van je Rebel!"

Betaald om op gewicht te blijven

De actrice onthulde in juni dat 'grote Hollywood-bazen' haar veel geld betaalden om op gewicht te blijven. "Dit deed veel met mijn mentale gezondheid. Ik moest echt overeten en dat was niet goed voor mijn gezondheid", vertelt Rebel in The Sun. Toen ze afgelopen jaar 40 werd, besloot ze zich meer te gaan focussen op haar gezondheid. "Ik werk nu veel aan mijn mentale en fysieke gezondheid en doe veel aan personal training."

Ster advertentie
Ster advertentie